dimarts, 12 de gener del 2010

LA TORRE DE FONTAUBELLA CREA LA COMISSIÓ CIUTADANA PER FER LA CONSULTA PER LA INDEPENDÈNCIA (NOTA DE PREMSA)

El passat 3 de gener es va constituir la 'Plataforma la Torre de Fontaubella Decideix amb la finalitat d’organitzar la consulta per la independència de Catalunya a la Torre de Fontaubella.
La Comissió Organitzadora va aprovar una moció que es va presentar a l’Ajuntament per la seva aprovació i va elaborar un manifest a favor de la consulta per la independència .

La Torre de Fontaubella Decideix està formada per veïns i entitats motivades i actives, sense exclusió que hem decidit treballar per un objectiu comú: l’èxit de participació a través de l’ús de la democràcia directa. Convoquem a tots els residents del municipi majors de 16 anys perquè participin i votin —afirmatiu, negatiu o en blanc— a la Consulta: “Està d’acord que la nació catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?”
La Torre de Fontaubella és el primer poble del Priorat i un dels pocs pobles de les comarques de Tarragona que ha fet públic el plantejament de la consulta per la independència de Catalunya.
Aquesta Consulta s’afegeix a la que s’ha fet a Arenys de Munt i a les que es van fer a centenars de viles i ciutats, el passat 13 de desembre, amb el desig que ben aviat sigui tot el País qui s’expressi en un referèndum vinculant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada