dilluns, 25 de gener del 2010

CARTA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS

Benvolguts/des,

Us informem que a l’última assemblea de l’Associació de Veïns i Amics de la Torre de fontaubella del passat dia 27 de desembre de 2009, es va aprovar iniciar l’organització d’un referèndum per a la independència de Catalunya. Conseqüentment, es va convocar pel dia 3 de gener una assemblea de persones voluntàries per a crear la Comissió Organitzadora de la Consulta.
La Junta de l’associació està d’acord amb el que estableix la Declaració dels Drets Humans i el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics de Nacions Unides en el seu Article 1 proclama: Tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació. En virtut d’aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel seu desenvolupament econòmic, social i cultural.
Així, el passat dia 3 de gener es va constituir la plataforma La Torre de Fontaubella Decideix amb l’objectiu de convocar una consulta sobre la independència de catalunya el proper dia 28 de febrer.
Aquesta plataforma La Torre de Fontaubella Decideix és la Comissió Organitzadora de la Consulta i està formada, en aquest moments, per 23 persones voluntàries a títol personal.
Podran exercir el dret a vot totes les persones residents de la Torre de Fontaubella majors de 16 anys que s’acreditin amb el seu DNI i els estrangers amb el seu passaport o NIE. Qui no tingui l’adreça de la Torre de Fontaubella al DNI o NIE, haurà d’acreditar la seva residència exhibint a la mesa electoral el certificat o el volant d’empadronament al poble.
És important tenir en compte, que el certificat d’empadronament es pot obtenir al mateix moment de la seva sol•licitud. També, les persones interessades en poder votar i que no estiguin empadronades al poble, podran aconseguir el certificat d’empadronament al mateix dia d’alta al padró (tl. Ajuntament 977830615).

Us adjuntem la informació per exercir el vot el dia 28 de febrer i us informem que el dia 20 de febrer (12 a 13 h i de 18 a 19 h) es realitzarà el vot anticipat. També us adjuntem la programació d’actes que es volen portar a terme des d’ara a la data de la consulta.

Així doncs, us encoratgem a participar i adherir-se a la Comissió organitzadora la Torre de Fontaubella Decideix. Us podeu posar en contacte mitjançant el bloc:

http://latorredefontaubelladecideix.blogspot.com

i el correu electrònic:

latorredefontaubelladecideix@gmail.com

Aprofitem per desitjar-vos un bon any 2010.

La Torre de Fontaubella, 17 de gener de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada